Beállítás kezdőlapnak
     
Keresés az archívumban:     
HÍREK       TRIPLEX RÁDIÓ       ADATBÁZIS KATALÓGUS       
Európa | Eurorégió | Gazdaság | Kultúra, oktatás, vallás | Tudomány | Környezetvédelem | Turizmus | Média | Sport | Ifjúság | Egyetemek | Civil szervezetek | Közlekedés | Rendőrségi hírek | Egészség | Önkormányzat | Katasztrófavédelem | Határrendészet

 RMA ALAPÍTVÁNY

Radio:
 SzegedLIVE


Időjárás

 Hőmérséklet: ° CPénzváltás
 
=
 


Határátkelők

Menetrendek

Szótárak

Média

Keresőprogramok

Apróhirdetések


 A Magyar Máltai Szeretetszolgálat Díjazza a legötletesebb logók készítőit
  Április 15-ig lehet pályázni a Magyar Máltai Szeretetszolgálat „Játszva megelőzni” programjának új logójára. A pályázaton 10 és18 év közötti gyerekek vehetnek részt két kategóriában. Pályázni A4-es méretű oldalra ceruzával, vízfestékkel, temperával készült alkotásokkal lehet. Az elkészült műveket a Máltai Játszótéren lehet adni. A borítékra írják rá „Rajzpályázat”. A pályamű hátoldalán a rajzoló nevét, életkorát, az oktatási intézményét és annak címét, telefonszámát, e-mail címét kell feltüntetni. Frankó Attila, az orosházi Máltai Játszótér vezetője elmondta, tavaly több mint negyven programnak adott otthont a tér.
2019.03.22. 07:54
 Rászoruló családoknak gyűjt az orosházi Katolikus Karitasz Csoport
  Az orosházi Katolikus Karitasz Csoport rászoruló családoknak gyűjt ruhákat. Nagyböjt idején 40-50 nélkülöző családnak osztanak élelmiszercsomagokat, melyet a katolikus hívek adományaiból állítanak össze. Baranyainé Murvay Sára, az orosházi karitasz csoport vezetője elmondta, tavaly 150 adag babgulyást és házi hájas kiflit osztottak ki. Programjaikat a hívek támogatása, és a Szeged-Csanád Egyházmegyei Karitasz segítése nélkül nem tudták volna megvalósítani. Továbbra is szeretnénk folytatni a segítő munkát, melyhez kérik az orosházi lakosok, és vállalkozók segítségét. A ruha-adományokat csütörtökön délutánonként a régi plébánia épületében Széchényi tér 1. szám alatt várják.
2019.03.22. 07:53
 Folytatódik a Tavaszi Művészeti Fesztivál
  Holnap 9 órától a Petőfi Művelődési Központban Táncművészeti Minősítő Versennyel folytatódik a Tavaszi Művészeti Fesztivál. Jegyek a helyszínen vásárolhatók.
2019.03.22. 07:53
 A Ladány Openen mutatkoznak be az Orosházi Mazsorettek
  Az Orosházi Mazsorett és Táncsport Egyesület Püspökladányba utazik a hétvégén. Az egyesület tagjai a Ladány Open mazsorett versenyen vesznek részt. Baráth Beáta tanítványai egy spanyol cigánytáncot mutatnak be, illetve a Queen együttes slágerére egy modernebb koreográfiát. A zsűri a koreográfia felépítése, a mozgás- és szertechnika alapján értékeli a látottakat.
2019.03.22. 07:51
 A lista vezető FKSE Linamar az Ózd csapatát fogadja
  Az Orosházi FKSE-Linamar NB/I/B-s férfi kézilabdacsapata ma 19 órától az Ózdi KC ellen játszik az Eötvös-csarnokban. Az OFKSE pénteki ellenfele az Ózd, tizenhárom ponttal a táblázat nyolcadik helyén áll. A listavezető orosháziak huszonnyolc ponttal vezetik a bajnokságot.
2019.03.22. 07:50
 A Békés Megyei Önkormányzati Hivatal is csatlakozott a „TeSzedd" mozgalomhoz
  A Békés Megyei Önkormányzati Hivatal is csatlakozott a „TeSzedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért” elnevezésű akcióhoz. A megyei önkormányzat munkatársai a Békéscsaba és Csabaszabadi közötti kerékpárút környékét tisztították meg a szeméttől. Az akció ma Magyarország legnagyobb önkéntes mozgalma, már nyolcadik alkalommal „szeméttelenítik” környezetüket a programhoz csatlakozók. Zalai Mihály, a Békés Megyei Önkormányzat Közgyűlésének elnöke és az önkormányzati hivatal dolgozói is „tavaszi nagytakarítottak”.
2019.03.21. 09:08
 Idén is megjelenik a Gyopárosfürdő Barangolófüzet
  A Jövő Építők TDM idén is megjelenteti a kedvezményeket biztosító Gyopárosfürdő Barangolófüzet. A helyi és térségi kedvezményeket biztosító Barangolófüzetben idén 19 partner szerepel. A füzetekhez minden a városba érkező turista ingyen juthat hozzá. Az Orosházi Városüzemeltetési és Szolgáltató Zrt. több ezer példányban juttatja el az öt-, tíz-, és tizenöt százalékos kedvezményt tartalmazó kuponfüzeteket az orosházi szálláshelyekre, melynek segítségével kedvezményesen vehetik igénybe az ide látogató turisták a városban és a térségben található partner vállalkozások szolgáltatásait.
2019.03.21. 09:07
 Újabb szolgáltatással várja a fürdővendégeket Gyopárosfürdő
  Gyopárosfürdőn tovább növelik a családbarát szolgáltatást. Benkő Ferenc, az Orosházi Városüzemeltetési és Szolgáltató Zrt. vezérigazgatója elmondta, hogy az orosházi strandon évről évre bővül a játszóház, ahol szakképzett személyzet foglalkozik a gyerekekkel hároméves kortól. Az idén egy újabb helységet alakítanak át babaszobává, ahol a szülők elvonulhatnak kisgyermekeikkel, ahol megetethetik, tisztába tehetik őket. Az ehhez szükséges berendezéseket már beszerezték.
2019.03.21. 09:06
 Megújult a Luther utca járdaszakasza
  75 méter hosszú járdaszakaszt újítottak fel tegnap a Városüzemeltetési Zrt. munkatársai. Bojtor István, alpolgármester elmondta az állapotokat felmérve döntöttek úgy, hogy a Luther utca Arany János utca felőli szakaszán kezdik meg a munkálatokat. A járdát 75 méter hosszan és 80 centiméter szélességében korszerűsítették. Az ütemezett munkálatok a Lehel utcán folytatódnak.
2019.03.21. 09:05
 
Korábbi híreinkContact Us | Webmaster | Advertise with Us
2003-2017 RMA Regional Media Foundation. All rights reserved.
 Támogatók:

 TriplexRegioNet

 

 Partnerek:

 WETA-2001 Bt.

 Bruxinfo

 Magyar Színházi Portál

 mti_felhasználó

 Magyar Katolikus Rádió

 Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság